Dags för ny webbplats? Digital marknadsföring? SEO? Webbdesign!

Dags för ny webbplats? Digital marknadsföring? SEO? Webbdesign!

Vi erbjuder webbdesign tjänster för utveckling av Er nya webbplats till fast pris och fullständig access för Er, och säkerhet.

Dags för ny webbplats? Digital marknadsföring? SEO? Webbdesign!

Webbdesign

Våra webbdesigntjänster är framför allt anpassade för små- och medelstora företag som föredrar fasta priser och vill ha full access att kunna göra egna ändringar och uppdateringar på webbplatsen. Alltför många webbdesignföretag erbjuder inte denna självklarhet. I samma anda erbjuder vi sökoptimeringstjänster (SEO) och i samarbete med vårt systerföretag eLearningworld Europe AB erbjuder vi även digitala marknadsföringstjänster och app-utveckling m.m. För mer information om våra webbdesigntjänster klicka här

Lärande Design

Boken Learning Design in Practice for Everybody finns nu tillgänglig i Google Play Book och BiQStore som ebok inklusive ljudbok. Inom kort kommer detta koncept att lanseras som tryckt bok med ljudbok. Liksom att ljudboken kommer att finnas tillgänglig i streamingtjänster som Nexstory och Storytel med flera. Detsamma gäller novellsamlingen Gränsfarare och dess engelska översättning Bordertraveller stories (liksom övriga böcker i B-InteraQtive Publishings utgivning).

Jag rekommenderar även att ta en titt på Natalies Bordertraveller-design i BiQStore, klicka här!